Ange bildbeskrivning här

Om oss

Tänk dig att bo vid havet mitt i ett naturvärldsarv, nära riktig urskog eller vid älvens glittrande vatten. I Kramfors gör vi det. Vår vackra plats har formats av inlandsisen och de starka människor som kom i dess spår. Vi finns mitt i en hållbar destination som växer och skapar arbetstillfällen. Tillsammans med tidsvinster och trygghet i vardagen och attraktivt boende i idylliska byar blir helheten svårslagen. Många väljer därför att komma hit och att komma hem. För gott.

Företagstät kommun

Kramfors är, med fler än 2 000 företag, en av de företagstätaste kommunerna i länet. Här finns allt från stort och ledande inom exempelvis skogsförädling och försäkring, till massor av specialiserade små och medelstora företag.

Kreatörer, entreprenörer och föreningar driver nu Kramfors åt rätt håll. Målet är att ha Västernorrlands bästa företagsklimat 2025.

Här förverkligar du dina drömmar!

Här finns en modig, spirande anda av att våga testa och få hjälp att lyckas. Det finns många att ta rygg på och alla vill väl. I Kramfors skapar vi förutsättningar för dig att förverkliga dina drömmar och uppnå dina mål – oavsett om de gäller boende, arbete, entreprenörskap eller föreningsliv.

Vi blickar framåt, mot en framtid där vi fortsätter att generöst säga hej och välkommen hem till oss.

Välkommen du också!

Vilka är vi?

Denna webbplats är skapad av Kramfors kommun och vänder sig till dig som är nyfiken på Höga Kusten. Funderar du på att besöka oss, flytta till oss eller driva företag här i Höga Kusten? Då har du kommit rätt! Hoppas du blir inspirerad och vill veta ännu mer!

Välkommen att kontakta oss!

info@boihogakusten.com